PIRUETTILAUTAMESTARI AURORAN TAINA – Aurora on murrosikäinen harrastaja

Aurora halusi jo pienenä taitoluistelijaksi. Silloin hänellä ei siihen ollut mahdollisuutta. Murrosikäisenä Auroran unelma vain vahvistui. Jäälle oli päästävä. 

Aurora näki ilmoituksen nuortenryhmästä ja ilmoittautui mukaan kurssille. Aurora koki vihdoin päässeen sinne mistä oli vuosia unelmoinut. Nyt hän käy harjoituksissa säännöllisesti viikoittain. Hän toivoo nopeampaa kehitystä ja on alkanut harjoittelemaan myös normaali harjoitusten ulkopuolella.

Aurora sai vinkin piruettilaudasta harjoituksissa ja hän hankki sellaisen kotiharjoitteluun. Ohjeita laudan käytöstä hän ei saanut jäähallilta, joten hän Googlasi netistä. Sieltä löytyi ostettava piruettilauta harjoitusohjelma, jossa laudan käyttöä opetetaan alkeista alkaen.

Nyt Aurora hallitsee laudan hallinnan, osaa pyöriä ja harjoittelee yksöishyppyjä. Tavoitteena hänellä on vaikeampi istuma- ja vaakapiruetin oppiminen.

Jääharjoittelu on intensiivistä ja opittavia asioita on paljon. Tuleeko jokainen liike harjoitella jäällä vai voisiko osan harjoittelusta tehdä kotona omatoimisesti maalla?