PIRUETTILAUTAMESTARI JENNAN TARINA – Jenna on muodostelmaluistelija ja kilparyhmäläinen

Jennalla on edessä Kesäleiri Muodostelmaluistelun kilpajoukkueen kanssa. Valmentaja oli kertonut joukkueelle tulevan kauden uudet säännöt. Leirillä tullaan tekemään uutta kauden ohjelmaa ja ohjelmaan on jo laitettu uudet liikkeet, mm. piruetti, muutama uusi vaikeampi luisteluhyppy sekä twissel.

Jennaa jännittää kaikki uudet asiat jäällä. Hän ei osaa vielä niitä ja nyt ne tulevat ohjelmaan.

Seuran harjoituksissa on tutustuttu piruettilautaan. Valmentaja on antanut omatoimi oheisharjoittelu ohjeet piruettiin ja luisteluhyppyihin piruettilaudalla. 

Jenna harjoittelee ahkerasti kotona ja osaa tehdä osan liikkeistä. Piruetti ei lähde pyörimään ja motivaatio harjoitteluun on koetuksella. Jennan omatoimisen harjoittelun muutos huomataan kotona. 

Isän kysellessä illalla Jennan uusien luisteluhyppyjen kehittymistä, Jenna vihdoin kertoo kavereiden harjoitelleen lautaa kotona verkko piruettilautakurssin kautta ja että he ovat kehittyneet häntä nopeammin liikkeissä. 

Jenna pyytää isää hankkimaan hänellekin piruettilautakurssin, jotta hän osaisi uudet liikkeet paremmin leirille mennessä.

Jääharjoittelu on intensiivistä ja opittavia asioita on paljon. Tuleeko jokainen liike harjoitella jäällä vai voisiko osan harjoittelusta tehdä kotona omatoimisesti maalla? ?