PIRUETTILAUTAMESTARI MERIN TARINA – Meri on yksinluistelija ja kilparyhmäläinen

Merillä on haasteita oppia axelin ilmalentoasentoa. Valmentaja antaa ohjeita jäällä päivittäin ja Meri yrittää parhaansa. Liike on hyvin haastava ja asioiden ymmärtämisessä ja suorittamisessa on vielä ongelmia. Termejä sinkoilee ja vaihtuvia liikkeitä on niin monta, että liikkeiden onnistuminen yhtäaikaisesti vie aikaa. 

Meristä tuntuu kuin hän ei opi asioita millään ja hänen mielialansa harjoittelua kohtaan heittelee laidasta laitaan. Sama tarttuu äitiin ja isään kotimatkoilla ja harjoittelusta alkaa tulla vaikeampaa kuin toivottiin. Harjoittelua tehdään kotona vapaa-ajalla. 

Äiti kuulee piruettilauta harjoittelusta ja selvittää harjoittelun mahdollisuuksia. Valmennuksia on aiemmin kaupungissa järjestetty yksittäisinä, tällä hetkellä niitä ei löydy.

Valmennuksen käyneet ovat kehuneet laudan käytön tehokkuutta, mutta koska lautaa ei käytetä perusharjoittelussa aktiivisesti, opit unohtuvat. 

Jääharjoittelu on intensiivistä ja opittavia asioita on paljon. Tuleeko jokainen liike harjoitella jäällä vai voisiko osan harjoittelusta tehdä kotona omatoimisesti maalla? ?