PIRUETTLITAUTAMESTARI OONAN TARINA – Oona on muodostelmaluistelija ja kehitysryhmäläinen

Oona kävi muodostelmaluistelukilpailuissa äidin kanssa ja halusi tulla myös kilpailijaksi, koska tytöt liikkuivat niin kauniisti.

Oona ilmoitettiin luistelukouluun ja sieltä hänet siirrettiin nopeasti kehitysryhmään. Kehitysryhmässä tuli luistelun lisäksi oheisharjoituksia ja sinne piti hankkia myös hyppynaru ja piruettilauta.

Apua-mikä lauta? Isä kävi ostamassa piruettilaudan, josta hänellä ei ollut mitään käsitystä. Myymälässä isää ohjeistettiin laudan ostossa.

Oona laudan saatuaan onnellisena esitteli isälle kuinka laudalla tehdään temppuja. Mutta Oona ei osannutkaan. Hän oli nähnyt muiden pyörivän ja oletti että hän tekee samoin.

Oonan vanhemmat näkivät tytön innon ja sen nopean hiipumisen. He päättivät hakea oppia seuraharjoitusten ulkopuolelta, jotta Oonan into jatkuisi ja hän jo vähän osaisi temppuja ennen ryhmään menoa.

Äiti löysi netistä piruettilautavalmennuksen ja osti Oonalle laudanhallinta valmennuksen.

Valmennus osoittautui helpoksi toteuttaa ja Oona oppi hetkessä pysymään laudalla. Nyt useamman eri valmennuksen jälkeen, Oona osaa jo piruetteja ja nyt hän harjoittelee liukuja ja tasapainoa.

Jääharjoittelu on intensiivistä ja opittavia asioita on paljon. Tuleeko jokainen liike harjoitella jäällä vai voisiko osan harjoittelusta tehdä kotona omatoimisesti maalla? ⭐️