Pian tarina

Tervetuloa matkalle piruettilautamestariksi

Olen valmentanut taitoluistelua vuosikymmeniä ja pohtinut motivaatiota ja sen lisäämistä urheilijoilla. Olen kouluttanut tuhansia oppilaita piruettilaudan saloihin ja ollut hyvin vakuuttunut laudan käytön tarpeellisuudesta. Tällä pienellä laudalla voi oppia saman aikaisesti useita eri ominaisuuksia.  

Nyt olen löytänyt tavan, jolla voin kehittää molempia asioita saman aikaisesti. 

Unelmani on ollut saada opettaa laudan helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta luistelijoille mahdollisimman laajasti. Lautaa on erittäin helppo hallita perusasioiden oppimisen jälkeen.  

Usein kuulen, että lauta on kiikkerä ja luistaa alta. Näin lauta tekeekin, mikäli perusasiat laudan hallinnassa eivät ole hallinnassa. Lauta on erittäin helppo hallita ja on erittäin monipuolinen väline lajiliikkeiden, voimantuoton, kehonhallinnan ja tasapainon kehittämiseen. Lisäksi lautaa voi käyttää kuntoutumisessa. 

 

Olen ollut kehittämässä sekä itse lautaa 2000 luvun alkupuolella sekä liikeitä laudan käyttöön. Liikeoppini ovat laajentuneet noista ajoista valtavasti ja olen vakuuttunut laudan käytön hyödyistä ja haluan jakaa tietotaidon kanssasi.  

Olen vihdoin unelmassani, jossa laudan käytön mahdollisuudet ovat jaossa kaikille halukkaille paikka- ja aikariippumattomasti. 

Valmentajana toimiessani toivoin valmennettaviltani suurempaa omaa motivaatiota kehittyä ja mahdollisuutta omatoimiseen lisätyöskentelyyn. Silloin nämä mahdollisuudet vaativat aina erillisleirejä ja matkustamista – nyt sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi kotoa käsin! 

Vihdoin löysin työkalut teille tähän! 

Ihanaa, että olet mukana! 

Pia