Yksityistunnit

Voit tilata yksityistunteja mihin tahansa harjoittelusi osa-alueeseen. Keskitymme tunneilla juuri sinun toivomaasi kehityskohtaan ja löydämme ratkaisut edistymiseesi harjoittelemalla. 

Golden Spin valmentajat

Ajanvarauspyyntö

Toivottu ajankohta

FAQ

Lähetä toiveaika yksityistunnille sähköpostiimme [email protected]spin.fi ja ilmoita valmentaja toiveesi. Lähetä toiveesi myös yksityistunnin aiheesta ajanvaruksen yhteydessä etukäteen.

Kun yhteinen aika on löytynyt, kaveri- tai yksityistunti pidetään Zoom-palvelussa.

Linkki tapaamiseen tulee sinulle sähköpostiin, kun maksu yksityistunnista on suoritettu.  Maksu maksetaan verkkokaupan kautta. 

Laita viestiä ja tule harjoittelemaan kanssamme!

20 minuuttia on aika, jonka luistelija pystyy keskittyneesti vastaanottamaan ohjeita. Tarkoitus on, että yksityistunnilla käydään luistelijan toiveita läpi ja annetaan ohjeita omatoimisen harjoittelun tueksi. Pitämällä harjoitteiden ajan ja määrän rajattuna, varmistamme, että kehitystä tapahtuu ja luistelija jaksaa keskittyä.

Tarkista tietotekniikka etukäteen kuntoon ja että kamera ja mikrofoni ovat toiminnassa. Saavu ajoissa tietokoneen ääreen. Jos et uskalla osallistua yksin tunnille, pyydä vaikka vanhempasi mukaan.

Otathan yhteyttä Golden Spinin väkeen laittamalla sähköpostia tai soittamalla. Näin saamme varattua sinulle uuden ajan ja poistettua vanhan varauksen. Ilmoitathan peruuntumisesta hyvissä ajoin sekaannuksien välttämiseksi.