Yksityistunnit ja ajanvaraus

Yksityistunnit

Olemme tukemassa Piruettilautamestari-matkaasi. Voit tilata yksityistunteja mihin tahansa matkasi osa-alueeseen. Keskitymme tunneilla juuri sinun toivomaasi kehityshaasteeseen ja löydämme ratkaisut edistymiseesi yhdessä. 

Lähetä toiveesi yksityistunnin aiheesta ajanvarauksen yhteydessä etukäteen. Toiveen voi lisätä ajanvarauksen kohdassa viesti työntekijälle. Yksityistunti pidetään Zoom-palvelussa. Linkki tapaamiseen tulee sinulle sähköpostiin, ajanvarauksen yhteydessä. Tule kehittymään kanssamme! Varaathan tunnit ajoissa, kuitenkin viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Yksityistuntivalmentajat ovat kesälomalla, tunteja voi jälleen varata 16.8 alkaen!

Miksi yksityistunnin pituus on 20 min?

 20 minuuttia on aika, jonka luistelija pystyy keskittyneesti vastaanottamaan ohjeita. Tarkoitus on, että yksityistunnilla käydään luistelijan haastekohtia läpi ja annetaan ohjeita omatoimisen harjoittelun tueksi. Pitämällä harjoitteiden ajan ja määrän rajattuna, varmistamme että kehitystä tapahtuu. 

Ohjeita yksityistunteihin?

Tarkista tekniikka etukäteen kuntoon ja että kamera ja mikrofoni ovat toiminnassa. Saavu ajoissa tietokoneen ääreen. Jos et uskalla osallistua yksin tunnille, pyydä vaikka vanhempasi mukaan.

Mitä jos sairastut?

Otathan yhteyttä Goldenspinin väkeen laittamalla sähköpostia tai soittamalla. Näin saamme varattua sinulle uuden ajan ja poistettua vanhan varauksen. Ilmoitathan peruuntumisesta hyvissä ajoin sekaannuksien välttämiseksi.

Varaa aika