Yksityistunnit ja ajanvaraus

Yksityistunnit

Olemme tukemassa Piruettilautamestari-matkaasi. Voit tilata yksityistunteja mihin tahansa matkasi osa-alueeseen. Keskitymme tunneilla juuri sinun toivomaasi kehityshaasteeseen ja löydämme ratkaisut edistymiseesi yhdessä. 

UUTTA!

Lähetä piruettilautatunti toiveaika sähköpostiimme [email protected] ja ilmoita myös valmentaja toiveesi! Yhdistämme teidät ja yhteiset aikanne. Lähetä toiveesi myös yksityistunnin aiheesta ajanvaruksen yhteydessä etukäteen.

Kun yhteinen aika on löytynyt, kaveri- tai yksityistunti pidetään Zoom-palvelussa.

Linkki tapaamiseen tulee sinulle sähköpostiin, ajan löydyttyä. Tule kehittymään kanssamme!

Miksi yksityistunnin pituus on 20 min?

 20 minuuttia on aika, jonka luistelija pystyy keskittyneesti vastaanottamaan ohjeita. Tarkoitus on, että yksityistunnilla käydään luistelijan haastekohtia läpi ja annetaan ohjeita omatoimisen harjoittelun tueksi. Pitämällä harjoitteiden ajan ja määrän rajattuna, varmistamme että kehitystä tapahtuu. 

Ohjeita yksityistunteihin?

Tarkista tietotekniikka etukäteen kuntoon ja että kamera ja mikrofoni ovat toiminnassa. Saavu ajoissa tietokoneen ääreen. Jos et uskalla osallistua yksin tunnille, pyydä vaikka vanhempasi mukaan.

Mitä jos sairastut?

Otathan yhteyttä Golden Spinin väkeen laittamalla sähköpostia tai soittamalla. Näin saamme varattua sinulle uuden ajan ja poistettua vanhan varauksen. Ilmoitathan peruuntumisesta hyvissä ajoin sekaannuksien välttämiseksi.

Golden Spin valmentajat

Maaret Siromaa

Petra Ranta-aho

Tiia Siromaa-Miettinen