UPEAT GOLDEN SPIN TUOTTEET OVAT NYT TÄÄLLÄ!

Olemme tehneet taitoluisteluharjoittelustasi helppoa! Olemme luoneet sinulle kotona harjoiteltavia piruettilautakursseja.

Aloitustarjouksenamme on harjoittelupakettituotteita, jotka sisältävät kaikki harjoittelussasi tarvitsemasi tuotteet ja ohjeet. Pakettituotteiden avulla saa kaiken tarvittavan kurssien aloittamiseen kotiisi ja pääset hienosti omatoimisen harjoittelun alkuun ja saavutat upeita tuloksia!

Tilatessasi pakettituotteen saat avajaistarjouksena paketissa mainitun verkkokurssin ilmaiseksi 20.12.2020 asti.

Haluaisitko uudenlaiselle oppimismatkalle oman ohjautuvuuden matkatoimiston kautta? Hyppää kyytiin tästä linkistä!

NELJÄ PIRUETTILAUTAMESTIARIN TARINAA – TÄNÄÄN ON ESITTELYSSÄ ANNA 32v.

Keräsimme neljän piruettilautamestarin tarinat luomaan sinulle uskoa unelmiin ja inspiraatiota kehittymiseen. Esittelemme tässä kirjeessä taitoluistelija Annan. 

Anna on aikuinen harrastaja.
Anna halusi jo pienenä taitoluistelijaksi. Silloin hänellä ei siihen ollut mahdollisuutta. Edelleen aikuisenakin Annan salainen unelma on oppia taitoluistelua. Anna näki ilmoituksen aikuisryhmästä ja ilmoittautui mukaan kurssille. Annaa puri taitoluistelukärpänen. Nyt hän käy harjoituksissa säännöllisesti viikoittain. Hän toivoo nopeampaa kehitystä ja on alkanut harjoittelemaan myös normaali harjoitusten ulkopuolella.

Anna sai vinkin piruettilaudasta harjoituksissa ja hän hankki sellaisen kotiharjoitteluun. Ohjeita laudan käytöstä hän ei saanut jäähallilta, joten hän googlasi netistä. Sieltä löytyi ostettava piruettilauta- harjoitusohjelma, jossa laudan käyttöä opetetaan alkeista alkaen. Nyt Anna hallitsee laudan hallinnan, osaa pyöriä ja harjoittelee yksöishyppyjä. Tavoitteena hänellä on vaikeampi istuma- ja vaakapiruetin oppiminen.

Seuraavassa kirjeessä esittelemme piruettilautamestarimme, yksinluistelijan ja kehitysryhmäläisen, Siirin!

Ensi viikkoon!